Äntligen bokat resan!

O & J, Resor

I februari skrev jag ett inlägg om hur mycket jag längtade efter sol och värme och nu har vi äntligen lyckats boka en resa! Det tog sin lilla tid, jag har utan att överdriva lagt säkert 10-15 hela kvällar på att googla och jämföra resmål och hotell.

Det vi landade i dock var att vi vill resa smidigt. Vi vill resa med barnen, inte utan, och ska dem med så vill vi helst resa från Norrköping eller Jönköping flygplats. Vi vill ha bekväma flygtider, dvs inte behöva resa mitt i natten. Vi vill helst åka till ett hotell med Lollo & Bernie eftersom att barnen älskar dem men också för att hotellet då erbjuder så mycket barnvänliga aktiviteter. Sen vill vi gärna ha antingen poolaccess eller en terrass mot poolen så att vi kan vara utomhus mycket även om vi kanske egentligen är kvar på rummet. Det här med att paxa stolar vid poolen och trängas är inte min grej.

Efter allt googlande föll valet på Sunwing Cala Bona.

Bilder från Ving.se.

Jag anser nog att valet faktiskt är lite otippat för vi har varit där förut. Vi brukar säga att vi inte vill åka till samma ställen men med tanke på att våra krav gjorde att valen var rätt begränsade så fick det bli så. Sist vi var där var i krokarna för när Olivia fyllde 1år, så det var 5år sedan vi var där. Då bodde vi i ett Happy Baby-rum med trädgård och det var första utlandsresan med Olivia så vi var inte så om och kring oss direkt.

Den här gången har vi bokat ett rum med terrass mot poolen och båda barnen är rätt stora så vi kommer troligen kunna använda hotellet på ett helt annat sätt och jag hoppas på många mysiga promenader längs med strandpromenaden.

Så här liten var Olivia när vi var där sist. Så himla liten! Idag älskar hon Lollo & Bernie och även om hon älskade deras sång och att se dem på tv redan då så blev hon skräckslagen när hon träffade dem på riktigt.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer