Äntligen solsängar!

Vardag, O & J, Huset

I lördags skulle min syster med familj ha kommit över på middag men på vägen hit började de må dåligt och det var tur att de inte kom för sedan bröt det ut rejält. Istället kom Ferial över och både John och Olivia var så glada över att få träffa sina favoriter.

I övrigt gick helgen ut på att greja i trädgården och städa ur garaget. Vårstäda helt enkelt. Kratta löv, sopa grus, städa bland alla uteleksaker och rensa ur allt skräp vi samlat på oss under vintern som vi bara slängt in i garaget. Så nu får Mustangen plats utan problem och vi inser att vi måste ha något typ av uthus till alla trädgårdsgrejer. Det är så tråkigt att de tar upp en garageplats.

Medan John och pappa slängde skräp åkte jag och Olivia på simskola. När Olivia sedan var hos grannarna och lekte passade vi andra tre på att åka och handla två solsängar.

SOM jag suktat efter solsängar. Jag har velat ha ett par ända sedan vi flyttade in men inte prioriterat det riktigt. Men nu, nu har vi ett par. Jag hann lagom fixa i ordning dock så kom regnet. Nu väntar jag på att solen och värmen ska komma tillbaka. En vecka senare...

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229