Att beställa julkort

O & J, Inspiration

I vår lilla familj har vi som tradition att skicka julkort. Ända sedan Olivia var bebis har vi skickat julkort till familj och vänner. Det är en tradition jag älskar och det skulle kännas jättekonstigt om det inte blev av. Vi har ett litet album med alla våra julkort som barnen ofta sitter och bläddrar i. Och eftersom att det är just en gång om året så blir det sådan tydlig skillnad på barnen hur mycket de växer på ett år.

Min checklista:
- Senast i början av november behöver fotografen bokas, eftersom att jag inser mina begränsningar.
- Senast i slutet av november bör fotograferingen äga rum.
- I väntan på att bilderna ska levereras kollar jag upp vilken hemsida jag vill beställa från och vilken mall jag vill använda. De senaste åren har jag valt Optimalprint.se. De brukar ha väldigt bra priser, bra kvalité och snabb leverans.
- Senast i början av december bör julkorten beställas för när de väl kommer ska man ha tid att kuvertera, leta adresser och skriva på adresser på varje kuvert, köpa frimärken och posta.
- Runt Lucia brukar jag skicka iväg julkorten.

Hos oss brukar det trilla in en hel del julkort från vänner och familj. Jag ser alltid till att tacka för varje julkort jag får. För att inte glömma bort det skickar jag alltid ett tack via ex. sms direkt när jag öppnar julkortet. OCh sedan gör jag någon rolig grej av julkorten i stället för att bara lägga dem på hög eller att sätta upp dem på kylskåpet.


Såhär gjorde jag i vårt förra hus.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer