Badhus och kyrkogård

Vardag, O & J

Idag började jag dagen med en telefonintervju med en journalist som kommer att resultera i en artikel i december. Ska bli kul att få se både själv och få visa här.

Sen mötte vi upp delar av min familj för bus i badhuset. Barnen har gått på både babysim, minisim och simskola men alltid i mindre privata pooler så dagens besök i Linköpings Simhall var faktiskt deras första. Vi hade jättekul! Jag önskar att jag hade kunnat fota men min iPhone är ju knappast vattentålig. Jag ser fram emot den nya simhallen som ska byggas för dagens simhall är allt annat än fräsch.

Efter simhallen var vi vrålhungriga och eftersom att vi behövde handla så fick det bli lunch på Ica Maxi. Jag hade tänkt gå in och plocka ihop en sallad men jag var lat och det blev en grillad pulled pork smörgås från deras café istället.

På vägen hem stannade vi på kyrkogården. Vi tände ljus i minneslunden och hos min bror. Stunder som den här blir det så tydligt hur otroligt känslig jag är. Varenda gång jag går dit får jag genast tårar i ögonen och får tänka på annat för att tränga undan det. Jag tänker på hur sorgligt det är med barn som går bort, det hemska min mamma fått vara med om och fortfarande idag lever med, och hur annorlunda livet hade kunnat vara.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer