Bakar

Vardag
Ikväll hade jag sedan innan önskat att R skulle ta Olivia så jag kunde få lite egentid. Den här veckan är han borta tre kvällar så dels är det bra att han och Olivia får kvalitetstid tillsammans, och dels så behövde jag lite tid för mig själv. Inte på så sätt att jag vill vara ensam och inte bli störd, utan mer tid där jag kan känna att nu kan jag göra det här utan att känna mig stressad över att jag snart blir avbruten.

Jag valde att spendera min tid med att baka. Jag bakade ICAs recept på kavring (mina limpor första bilden och sedan recept-bilden) som var väldigt enkelt, och gott! Under tiden de två limporna var i ugnen gjorde jag en saffranskaka. Också ett recept från Ica. Förutom att vi smakade båda två så frös jag in allt. Perfekt att ta fram bröd allt eftersom, och ta fram saffranskaka när man får besök.

När jag bakat färdigt använde jag resterande tid till att välja ut och framkalla foton. Det tar sin lilla tid sånt där och det var så skönt att kunna sitta med det i fred. Vi kommer behöva framkalla mer snart igen, men detta var i alla fall en start.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer