Bakfickan - Second hand i Linköping

Mode & Stil, Inredning

Nu har jag hämtat ut resterande grejer av det jag under tre veckor sålt på Bakfickan i Linköping. Jag har fått en hel del frågor kring vad jag tycker om Bakfickan, hur mycket jag sålt och om det varit värt det. Jag har väl inte kunnat ge några bra svar, förrän nu.

Jag fyllde upp mitt skåp med varken för mycket grejer eller för lite. Jag ville att det skulle se fyllt ut men inte fullt. Jag sålde både nya och gamla grejer, vanliga kläder och träningskläder, märkesgrejer och no name-grejer, skor och inredning.

Under dessa tre veckor har jag sålt för några hundra kronor. Veckohyran kostar 299kr. Om man är intresserad av att sälja sina saker ska man ha i bakhuvudet att butiken är nyöppnad. Många har säkert hört talas om Bakfickan men alla som är intresserade har kanske inte hittat dit än. Jag skulle absolut rekommendera vänner och bekanta att sälja sina saker där men man får vara realistisk. Allt hänger på vem som är där och handlar just den dagen, din prissättning, vad du har för typ av produkter osv. Det är fräscht, bra personal och jag har gjort fynd varenda gång som jag varit där och handlat.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer