BBG-omstart för sista gången?

Hälsa & Träning, Viktväktarna

Nu är det tredje (?) gången jag startar Kayla Itsines Bikini Body Guide (BBG). Tidigare gånger har jag inte ens lyckats komma förbi vecka två. De här träningspassen är fruktansvärda. Sjukt effektiva säkert med tanke på vilka resultat jag sett att andra fått men det gäller att du har ett hårt pannben. Det har inte jag. Kommande två veckor ska jag dock intala mig det. Jag SKA komma förbi vecka två och in på tre. 

Jag har även ändrat invägningsdag för Viktväktarna till måndagar. Jag har sedan jag började med VV (dec -14) haft onsdagar men jag inser att jag på sista tiden fuskar för mycket på helgerna och tänker "fan, jag får vara sjukt strikt måndag och tisdag" så ordnar det sig nog. Det slutar med att jag står på plus minus noll, jag kommer inte framåt. Eller neråt rättare sagt.

Jag har ett delmål. Det är 24 oktober. Planen är -6kg, dvs 0,5kg i veckan. Sen om jag ökar i muskler och det förändrar viktplanen, det återstår att se. Just nu är jag bara motiverad till att återigen kunna hålla fast vid något, att inte ge upp. 

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

emsastemo
emsastemo,
Träningpassen är galna!! Jag klarade 3 veckor men sen tog det värstopp 😃 hejja hejja dig!!
nouw.com/emsastemo
Järnfrun
Järnfrun,
Jag har gett mig på ett par försök innan och gett upp vid v2-3. Men nu jäklar ska jag hålla i. 😄
nouw.com/järnfrun