BeSafe i mitt hjärta

O & J, Resor, Vardag, Graviditeter

När Olivia var bebis hade vi ett begagnat babyskydd som vi köpt av vänner (inte på Blocket av okända människor) och när det var dags för stol nr 2 köpte vi en ny. När jag senare var gravid med John fick Olivia chansen att testa en bilbarnstol av typen som den vi redan hade men från BeSafe och det var en stor skillnad! Den var betydligt lättare att montera (iso-fix), Olivia satt mycket bättre i själva stolen, hade mer plats för benen, stolen kunde enkelt vinklas bakåt och den kändes mer ombonad.

När det var dags för lillebror att göra entré var Olivias gamla babyskydd för gammalt så det kasserade vi och köpte ett nytt. Det var självklart för oss att köpa BeSafe iZi Go X1. Jag ville aldrig köpa något annat än BeSafes stolar och alla jag kände som kunde något om bilstolar rekommenderade BeSafe starkt. John var dock en stor kille (vägde 4,4kg vid födseln) och växte snabbt ur den. Då köpte vi en likadan stol till honom som den Olivia hade, dvs iZi Kid X2 i-Size. När det sedan var dags för Olivia att sitta framåt köpte vi iZi Up X3 Fix till henne. Bara stolar med iso-fix efter Johns babyskydd.

Under ca 1 år har vi haft en stol till John i varje bil medan vi flyttat Olivias stol mellan våra två bilar. Nu har jag tröttnat, Olivia börjar vilja ta med vänner hem från förskolan och det är bara något år kvar tills John kommer att sitta framåt så nu köpte jag en till stol. Samma typ som Olivia redan har. Allt som underlättar vardagen...

Under dessa år som vi använt oss uteslutande av bilstolar från BeSafe har vi stött på ett reklamationsärende. Det reklamationsärendet var så snabbt avklarat och proffsigt skött från BeSafes sida att jag nästan hade glömt bort det. Det gick så smidigt och de var väldigt service-minded.

Jag vill tillägga att jag inte på något sätt är sponsrad av BeSafe. Jag är bara en sådan oerhört nöjd kund. Jag rekommenderar alla i min närhet att köpa BeSafes stolar och när jag ser folk på nätet som kör sina småttingar framvänt (nästan uteslutande amerikaner) är jag det där jobbiga nättrollet som länkar till BeSafes hemsida och delar (ofta ovälkommet) med mig av min kunskap. Jag kunde inte bry mig mindre om folk tar illa upp. Barnens säkerhet först!

Heja BeSafe!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer