Bo in sig

Nu har vi bott i vårt nya hus ca sex månader. Vi utforskar fortfarande hur värmepumpen funkar, möjligheterna att ta sig uppför garageuppfarten med tvåhjulsdrift vid snö, var vi vill ha tavlor, vad vi vill behålla i möbelväg och vad vi inte vill behålla och så vidare.

Vi trivs fortfarande jättebra, allihop. Jag har ju aldrig bott på landet så det här var en ny upplevelse för mig, men det känns jätteskönt!

Vi hade ett problem med förvaring till en början. Var ska vi förvara det vi vill ha lätttillgängligt men som vi inte använder varje dag/vecka? Var ska vi få plats med vinterkläder? Jag rensade mängder av kläder, väskor och skor innan vi flyttade och jag rensade ännu mer kläder, väskor och skor efter att vi flyttat. Nu klarar vi oss med en gemensam klädkammare och en dubbel byrå i sovrummet. Men vinterkläder och "säsongskläder"? Det fick bli en Lundbergs -lösning i tvättstugan med kläderna i plastlådor. Även ett par hyllor för blöjor, stryktvätt osv.

Vi hade också ett utrymme utanför barnens rum som vi inte visste vad vi skulle göra med riktigt. Men den gamla amningsfåtöljen från Johns rum och ett nyinköpt löpband fyllde det. Så nu är det min lilla träningshörna. Löpband, yogamatta, hantlar, hopprep, foamroller och kettlebell. Perfekt!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer