Dagar när allt går i ett

Jag hade inte provat dem här förut, men det här är min nya favorit. Smakar precis som en chokladmilkshake! Jag har tidigare ätit en bar eller en proteinpudding i bilen på väg hem efter jobbet men det är ju inte supersmidigt precis. Så det här blir definitivt min nya grej som mellanmål när jag är i farten.

Robert har slitit med golvet i företagets nya visningsrum i Vita Huset och nu är det äntligen klart. Vilken skillnad det blev!

I min jakt på lite arkiverade papper på jobbet hittade jag även den här fåtöljen och en till likadan. Dammiga men perfekta till Vita Huset. Och i helgen fick vi även hjälp att putsa upp dem. Vart vi ska ha dem i Vita Huset vet jag inte riktigt men plats finns det.

I all hast en kväll förra veckan svängde vi förbi Max för middag. Salladen på bilden såg jättegod ut, men den jag faktiskt fick var inte lika lockande... Jag resonerade på plats att vi inte hade tid att beställa om och tänkte dessutom att om personalen serverat mig denna så måste de ju ha tyckt att den var ok? När jag skrev till Max efteråt fick jag ett väldigt svalt svar. Det brukar alltid vara bra på Max annars så förhoppningsvis var det en engångsföreteelse.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer