Dagar som börjar med träning

Igår medan R tog sovmorgon med barnen tog jag mig till gymmet. Och för en gångs skull lyckades jag och Sara tajma in våra träningstider med varandra. Sara var brun som aldrig förr och jag hoppas att med det här vädret som Sverige bjudit på senaste veckorna och verkar fortsätta bjuda på så ska förhoppningsvis även jag bli brun på semestern.

För på fredag gör vi just det, går på semester. Sen får vi väl se hur mycket semester det faktiskt blir men vi ska göra vårt bästa.

Efter att vi varit med Olivia på studiebesök i skolan hon ska börja i så tog vi oss till jobbet.

Jag försökte ta tag i att hitta en tapet till mitt nya kontor i Vita Huset. Jag vill ha något maffigt, udda och inte för mörkt. Tapeten ovan är en favorit men tyvärr är den för mörk. Tapeten nedan är också en favorit. Känns udda och iögonfallande.

Tapeterna ovan är mer klassiska och passar in i tiden för när huset är byggt, men de känns så tråkiga och traditionella.

Trucken Streetfood var nere i Kisa på ett event så till lunch blev det en halloumiburgare. På väg tillbaka till jobbet i värmen köpte vi med oss glass till personalen så då köpte jag en Barebells-glass till mig.

Den här hettan som varit idag... Det brukar kännas riktigt varmt mot huden efter en liten stund i solen men idag brände det till så fort man träffades av solstrålarna. När jag åkte hem från jobbet förstod jag varför.

Till middag blev det en Barebells proteinpudding och en liten avokado med chiliflakes. Kändes lätt och mättande.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer