Du har ju #¤%&¤#¤%# tagit bilen!!

Ledde mitt första Ai chi-pass igår. Det är ju bara för skönt!
Ytterligare ett gratis prova-på pass erbjuds på måndag kl 20,00. Välkomna till Friskvårdspoolen!

Idag har det jobbats för fullt. Jobbade på jobbet och var sedan barnvakt en stund. Alltid lika skoj!

Fick panik (inte riktigt kanske..) imorse när jag upptäckte att Robert tagit bilen till jobbet (och sedan ställt den där och åkt med jobbet till Söderköping över natten) trots att han visste att jag behövde bilen både ikväll och imorgon kväll. Inte så värst snällt.
Jag var sedan upptagen hela dagen och när jag kom hem med cykeln för att hämta extranyckeln till bilen insåg jag att jag aldrig skulle hinna. På hans jobb har de grind, som de stänger halv fem. Klockan var kvar över fyra.
Ringer mamma och frågar om hon kan hämta mig, ringer Roberts chef för att kolla om han kan stanna en kvart längre. Och vi hann dit! Trots att det var rusningstrafik.
Väl på plats dit jag skulle upptäckte jag att parkeringspengarna var slut i bilen och automaten var en gammal variant där man inte kan använda kort. SUCK!

När jag kom hem hade i alla fall målaren varit här och spacklat taket för andra gången, sköönt! Och dagen fick avslutas med lite "Grey's anatomy" och nu får jag verkligen kämpa med ögonlocken, så god natt!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer