Egna inspirationsbilder

Ibland går jag tillbaka och tittar på gamla bilder. Det är bra för då får jag ny inspiration till att fortsätta min viktresa.
Jag har pendlat en hel del i vikt sedan tonåren. När jag började bry mig om min vikt vägde jag 68kg till mina då 174cm, var med i en modelltävling och fick höra att jag borde gå ner 5kg. Även om det någonstans lagrade sig så kunde jag ändå skaka på huvudet och inse att de var dumma i huvudet. När jag sedan skaffade mig min första sambo ökade siffrorna snabbt och när vi flyttade isär vägde jag 83-85kg. Jag hann bo ensam mindre än ett år, och när jag träffade R vägde jag 72kg. Jag var utan bil så jag cyklade var jag än skulle, hade slutat dricka läsk och eftersom matlagning var bland det tråkigaste jag visste så blev det mycket enkel mat och ibland hoppade jag över måltider för att jag var på språng. Inte bra!
2003? Tonåring och brydde mig inte om vad jag vägde.


2004, hade drömmar om att vara modell och var med i Linköpings deltävling av Supermodel of the World.

Hösten 2008.

2008, samma kväll som jag träffade R.

Vintern 2008, när jag och R varit tillsammans ungefär två månader.

2008 och årliga juldagsmiddagen.

2009, strax efter att jag och R flyttat ihop på riktigt.

2011, när vi gifte oss. Då vägde jag som nu ungefär (82-84kg), men jag minns att jag kände mig tjock. Jag känner mig smalare idag än vad jag gjorde då. Men troligtvis beror ju det på att jag vid bröllopet nästan var på min högsta vikt, medan jag idag är på samma vikt men redan har gjort av med 30kg.


Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer