Traktorkalas

O & J

När det var dags att planera Johns kalas insåg vi fort att det inte var aktuellt att blanda familj och vänner på samma kalas. Det skulle bli alldeles för stimmigt och att ha kalasen efter varandra hade vi inte möjlighet till. När John sa att han ville ha en traktortårta kom vi på att vi ju faktiskt har en traktor på jobbet... Varför inte ha kalaset för vännerna på jobbet? Vi har en stor bygghall där jag såg framför mig att vi kunde duka upp ett långbord, vi har redan bord och stolar och barnen skulle ha riktigt roligt med traktorn och de andra maskinerna vi har såsom truckar och liftar. Visst, det skulle bli en bit för alla att åka (6mil utanför Linköping) men det skulle nästan kännas enklare än att ha det hemma och vi skulle inte behöva trängas.

När det började närma sig insåg jag att, oj.... Vi kommer bli många. Vi hade gjort ett Facebook-event och eftersom att vi hade plats ville vi ju bjuda alla. Så det gjorde vi. Och jag tror att det faktum att vi gjorde en grej av det istället för att "bara" ha det hemma gjorde att många verkligen ansträngde sig för att komma. Innan kalaset tänkte vi, vi har ju bygghallen där alla får plats, vi har maskinerna som många barn tycker är underhållande och framförallt skulle vår son bli otroligt glad att få ha traktorn som en del av hans kalas med tanke på hur mycket han älskar den. I efterhand fick jag lite ångest över hur stort det blev á la Solsidan (där alla slår på stort och dessutom känner pressen att behöva överträffa varandra) för det var verkligen inte meningen. Vi råkar bara ha tillgång till dessa grejer i vår vardag och i det här fallet passade det som handen i handsken.

Kalaset blev en hit! Jag var fokuserad på alla barn under kalaset och hann tyvärr inte prata så mycket med alla vänner, en del knappt alls. Men att se glädjen i alla barns ögon... Det finns inget bättre. Alla barn var så laddade inför kalaset och det var en sådan härlig känsla för mig att alla barn verkade känna sig som hemma. De var trygga. Det här kalaset var verkligen ett barnkalas. Den här helgen kommer jag att kunna leva länge på. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • O & J

Gillar

Kommentarer

Lillemmish
Lillemmish,
ha en bra dag
nouw.com/lillemmish