Mina drömresmål

Hälsa & Träning, Resor, Önskelista

I fredags skrev jag om att vi äntligen fått upp våra tavlor med bilder från våra olika gemensamma resor. Tanken är att vi framöver ska fylla den här väggen med vackra bilder från våra olika resor och nu har ju givetvis tankarna börjat gällande vad som ska bli vårt nästa resmål...

Jag har nog rest rätt lite jämfört med många andra. Det känns så i alla fall, men jag tycker att det är jättekul. Inte själva resandet dvs att sitta på flygplatser och ev. missa anslutningar osv men att uppleva värmen en flygresa bort, andra språk, maten osv.

En stor dröm är att få uppleva USA. Och då tänker jag inte främst på New York som många andra gör utan på Nashville. Jag älskar country och tanken på att åka dit, bo på ett mysigt Airbnb och äta typisk amerikansk mat på en restaurang samtidigt som man lyssnar på någon bra countryartist.


I övrigt älskar jag sol och bad och där vore ju Maldiverna en dröm. Båda dessa resmål kostar väldigt mycket pengar så vi får väl se hur realistiska drömmar dessa är, men någon gång i mitt liv... Ju snarare desto bättre.

Vi har rest mycket med Ving och kollar man på deras hemsida finns både 5-stjärniga hotell för ca 30.000kr per person och 4-stjärniga hotell för ca 17.000kr per person.

Bilder från Ving.se.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer