Vårt första hus

Inredning
När vi flyttade till det här huset var det bara vi två. Under tiden vi bodde här hann vi även gifta oss och få Olivia. Vi har mängder av minnen från det här huset. Det var ett jättebra läge i Rimforsa och efter jobbförändringar fick vi båda ungefär lika långt till våra respektive jobb. Vi satte direkt igång med att renovera och vi hade många idéer och stora visioner.

De här bilderna från när vi sålde visar hur fint det blev men precis som med vår lägenhet la vi otroligt många timmar på renovering i det här huset. Vi rev tapeter, målade om/tapetserade, la nytt golv i sovrummet, bytte fönster, rev tak/byggde nytt/satte in takspottar, slipade och målade trappan, byggde nytt trappräcke, rev en vägg i garaget och slipade golvet, rev garderobsväggar och istället byggde upp Elfa-inredning och satte in en ny vindslucka/trappa. Vi fick massor hjälp av många fina vänner.

Vi hann bo i huset i tre år för att sedan sakna stan för mycket. Vi hade köpt huset i Rimforsa av en anledning och nu hade det förändrats, vi var trötta på all renovering, trädgården var övermäktig och vi kände att vi bodde för långt bort från "allt". Så vi sålde huset, tog en förlust och flyttade lite halvt tillfälligt till en nybyggd lägenhet i Södra Ekkällan.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Hej fina du! Jag håller i en liten bloggtävling och det vore jätteroligt om du ville vara med. Jag kommer att utse vinnaren redan ikväll så in och anmäla dig här: http://nouw.com/hannahoster/veckans-blogg-31784643 PS. Har du redan anmält dig så kommentera flera gånger så har du större chans att vinna. Kram <3
nouw.com/hannahoster