Lägenheten där John blev till

O & J, Inredning
När vi sålt vårt hus i Rimforsa gick flyttlasset till en lägenhet igen. Vi tyckte det skulle bli SÅ skönt att få slippa sköta en tidskrävande trädgård och istället kunna lägga all tid vi tidigare la på trädgårdsskötsel och renovering på att bara vara vi. Vi flyttade in precis innan jul och under tiden som vi bodde där försökte vi bli gravida igen men när inget hände fick jag istället ett nytt jobb som jag valde att tacka ja till. Ett par månader gick och i v. 16 upptäckte vi att jag ju visst hade blivit gravid. Jag hade bara inte märkt det.

Vi älskade den där lägenheten. Både lägenheten i sig och läget. Från att ha bott 30min utanför Linköping till att bo med gångavstånd in till city. Olivia var liten och vi var så himla lyckliga över tillvaron. Både jag och R tänker ofta tillbaka på den lägenheten med varsitt leende.

Trots att vi trivdes så himla bra så kändes lägenheten fort liten när jag blev gravid igen. Vi hann inte ens bo där i ett år faktiskt. Vi flyttade in i december och flyttade ut i september kommande år. Samma månad som BF. Men jag skulle utan tvekan kunna tänka mig att flytta tillbaka till samma område i framtiden.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer