Bildekor på företagsbil

Inspiration, MOTOR

Alla som känner mig vet att jag tycker det är jätteroligt med bilar. Inte så att jag kan en massa om bilar men jag tycker att det är kul. Hade jag själv fått bestämma utan att ta hänsyn till min ekonomi så hade jag kunnat köpa ny bil tre gånger om året och jag hade gärna haft en cab som tredjebil. R tycker att det är lika roligt som jag som tur (?) är.

Under de 9 år som vi varit tillsammans så har vi haft både Audi A4, Volkswagen Passat, Renault Clio, BMW 320 och Kia(or). De senaste åren har vi haft fem olika Kia. Vi började med den gamla modellen av Sportage och bytte sedan till en Carens när John kom och jag blev trött på att trycka in dubbelvagnen i bagaget. Sedan köpte R sig en Rio som pendlarbil. Sedan bytte han den mot den nya Sportage GT Line och i samma veva bytte jag Carensen mot en Cee´d GT Line.

Det var ungefär 1,5 år sedan och nu sker lite förändringar igen. Jag ska sälja min Cee'd och ska istället ta över hans Sportage medan han ska slå två flugor i en smäll och använda skåpbilen vi ska köpa till företaget i väntan på att marknaden ska släppa fram bättre hybrider. Jag tänker att varsin bil ska vi ändå köra, och jag som rör på mig mer med min bil än vad han gör med sin bör definitivt ha reklam på bilen. Jag ska ändå ha bilen så i sammanhanget blir reklamen väldigt billig med tanke på exponeringen.

Så! Därför håller vi nu på att rita upp hur vi vill ha reklamen på min bil. Jag vill att den ska synas men det måste fortfarande vara stilrent. Bilden visar senaste förslaget. Så kul det här. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer