När man känner att man lever

Vardag, O & J, Mode & Stil

Den här dagen har gått i ett. Jag började dagen med att göra barnen redo för Halloween-firande på förskolan. Olivia ville ha glitterskor och en häxklänning med pumpa på och John valde en glittrig Frost-klänning med släp. Jag hann precis lämna dem för att sedan hinna plocka lite hemma innan jag hade ett möte hemma.

Efter mötet var det bara att slänga sig i bilen för att åka till jobbet för nästa möte. Efter det mötet hann jag jobba lite och slänga i mig en snabb lunch ståendes. Sedan var det bara att hoppa in i bilen igen, svänga förbi hemma för att hämta en grej jag glömt och sedan vidare in till stan. Ett ärende på ett ställe, ett ärende på ett annat för att sedan landa hos min syster en liten stund för bebisgos och för att lämna Olivias hörselkåpor som de ville låna och för att hämta kläder som min syster köpt åt mig till barnen. Så fina!

Jag hade så gärna velat stanna längre och mysa men jag hade ytterligare ett möte så det var bara att hoppa in i bilen ytterligare en gång. Det här gången var det ett ytterst privat möte. Ett möte som jag egentligen gärna vill dela med mig utav eftersom att jag vet att det kan hjälpa andra, men jag suger på den karamellen lite till tror jag... Efter det mötet var det in i bilen igen och åka ner på stan för dagens sista ärende och till slut hem till barnen för att byta av R som skulle på innebandyträning.

Puh, vilken dag! Jag skulle vilja säga att det ska bli skönt att komma till jobbet imorgon och bara ha en helt vanlig arbetsdag med mina papper, men.... Jag har datorhaveri nere på jobbet så jag ser inte alls fram emot det. R och en av kollegorna har lagt en massa arbetstid på att försöka lösa mitt problem men nu orkar jag inte mer och det drar ut på tiden så jag har bett R se ut en ny dator. Datorer ska bara funka. Så enkelt är det.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229