Höstdepp eller höstpepp?

När hösten kommer försvinner ljuset vilket kan göra en del människor nedstämda. Att vara lite höstdeppig är ju jättevanligt. Jag brukar inte bli så påverkad för jag ÄLSKAR julen och hösten är för min del en transportsträcka dit samtidigt som jag tycker att hösten är rätt mysig, åtminstone inomhus. Filtarna kommer fram i soffan, man tänder ljus till middagen, har man varit utan täcke i sitt påslakan så kommer täcket nu fram osv.

Jag känner mig glad och peppad inför att göra det mysigt hemma nu och jag är på god väg. Igår fick jag hem mina paket från Jotex och Nordic Print Store. Lampan jag beställt till vardagsrummet sitter uppe men saknar glödlampor, postern jag beställt är inramad men inte uppsatt och ikväll ska jag beställa posters av mina egna bilder. Så fort allt är klart ska jag visa lite bilder här på bloggen.

Just nu går mest fokus och tid åt till att planera Johns kompiskalas dock. Han har önskat sig ett Traktor-kalas och när det är förbi då ska jag börja fokusera på att få det ännu mysigare hemma och planera lite julpyssel.

Bild från Johns 1-års fotografering.
Fotograf: Desiré Östergren

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

klara
,
hej finaste! Har precis bloggat om en jacka som jag tror skulle passa dig! Puss&kram http://nouw.com/klaraericsson