Bubbla ute i snön

Vardag, O & J, Viktväktarna, Huset

Förutom att R jobbade i lördags så har vi haft en skön helg hemma och bara låtit John kurera sig. I fredags var ju John sjuk så då stannade vi inne hela dagen och bara tog det lugnt. Igår stannade vi inne hela dagen med men framåt kvällen gick vi ut i friska luften med pyjamasarna på under vinterkläderna. Barnen ville njuta av sista snön och vi vuxna satte upp julbelysningen. Det blev riktigt mysigt!

Dock var det så jäkla kallt ute och varenda liten slinga som hängde ner var ihopvikt med ett litet metallsnöre runt. Blev ordentligt kallt för fingrarna efter en stund så jag gick stundtals in och gjorde det i hallen medan jag sparkade av mig kängorna och värmde fötterna på golvvärmen.

Idag på förmiddagen julpyntade vi hemma och när vi var klara badade R och barnen i bubbelpoolen ute medan det snöade. Barnen var i extas.

Idag hade det dessutom gått två dygn sedan Johns senaste symptom så vi bjöd över min syster med familj och mina föräldrar på en fika. Jag och John bakade en nyttigare chokladkaka gjord på dadlar och sedan bakade jag och Olivia en saffranskaka som inte var särskilt nyttig alls.

Barnen är helt kära i sin nya kusin.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh vad mysigt det ser ut! 😃
nouw.com/emmamehrali
Järnfrun
Järnfrun,