En mysfredag med barnen

Igår började vi dagen med en stadig frukost och lite sovmorgon. John hade feber kvällen innan och när vi hämtade Olivia på förskolan satt det en lapp om magsjuka uppe igen så då fick båda barnen vara lediga som igår. Vi plockade lite hemma och gjorde oss i ordning för en dag med lugna ärenden.

På väg in till stan stannade vi en snabbis hos mormor och sedan mötte vi upp min syster med familj för lunch på Torn1 här i Linköping. Barnen var så lyckliga över att få träffa sin kusin och maten var riktigt god. Första gången som jag åt lunch där men jag kan varmt rekommendera Torn1. Vi åt kalvfärslimpa med potatisterrin och efteråt berömde till och med Olivia maten, hon som annars äter allt men är lite skeptisk.

På väg till bilen stannade vi till på Bakfickan och där hittade jag det här stora fatet från Mateus, för 300 ynka kronor! Eller min syster hittade den först men jag var snabb med att säga "ska inte du ha den så tar jag den!".

Efter en sväng på Ica Maxi dök vi ner i soffan jag och barnen. Åt lite mellanmål, tog en gubbvil och bara myste...

Min lilla leopardkille. Jag älskar leopard, även om han själv tyckte att han var en tiger.

På kvällen efter middagen hade Olivia sett fram emot Talang men jag tror att hon hann se ungefär 15min sedan slocknade hon. John verkade tycka att det såg mysigt ut så han kröp ner i soffan intill henne och gosade in sig. Han tog desto länge tid på sig att somna men till slut låg de där tillsammans och såg så fridfulla ut.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer