En presentation

NU är flytten klar!

Jag har funderat på att flytta min blogg länge, men jag har inte riktigt hittat det rätta stället. Jag var trött på att känna mig bunden ur ett designperspektiv på den gamla portalen, och jag gillade inte heller deras sätt att hantera mina bilder. Vilket ni ser ifall ni scrollar ner. Men nu har jag läst på lite, och jag kände att jag hade energi att flytta allt. Jag hoppas att jag och Nouw kommer att komma överens.


För de som inte känner mig, vem är jag?

Jag heter Frida och bor i Linköping tillsammans med min lilla familj. Jag arbetar i bilbranschen och inom familjen driver vi även en större butik. Jag ska i dagarna återvända till mitt arbete efter att ha varit hemma i ca 1,5år med mina barn.

Jag har ett stort modeintresse men jag är ekonomisk, på gränsen till snål. Jag vill gärna köpa det senaste men tänker efter innan och inser i de allra flesta fall att det inte är värt det. Jag har precis, efter att ha hämtat inspiration från Blondinbellas "En Economistas podcast", rensat ur hela min walk-in och tanken är att jag ska ersätta en del av det med kläder och accessoarer av bättre kvalité. Jag är trött på t-shirtar som vrider sig i tvätten, stickade tröjor som gör håret statiskt osv. 

Jag har de senaste åren med mina graviditeter varit stor och har sedan min son kom (sept 2014) tagit tag i det en gång för alla. Med hjälp av Viktväktarna gick jag på ca 8mån ner 21kg. Idag fortsätter jag äta enligt Viktväktarna med syftet av gå ner ytterligare i vikt och har precis lyckats få med mig min man också. Jag har efter ett par försök också gett mig fasen på att klara av Kayla Itsines Bikini Body Guide, även kallat BBG. Inga fler graviditeter finns på horisonten så nu är det dags för den här småbarnsmorsan att kick some ass!


Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer