En vecka i Grekland

Inför den här sommaren skulle min man ha 6v semester och vi hade bestämt att vi endast skulle göra småsaker på semestern och hålla oss hemma i Östergötland. Vi skulle inte ens åka till Kolmården sa vi, vilket annars har blivit lite standard.
Men så förändrades livet. Min man sa upp sig och tog över familjeföretaget med kort varsel och de tänkta semesterveckorna flög ut genom fönstret och ersattes med extra mycket jobb i stället. Så när den mest intensiva jobbperioden är över blir det därför en vecka i Grekland. Sunwing Kallithea på Rhodos närmare bestämt. Samma resort som Sune i Grekland spelades in på för övrigt. Det är den resorten jag fastnade för redan från början när jag kollade runt. Den uppfyller alla våra önskemål och krav.

Stort poolområde med rutschkanor för Olivia och babypool med solskydd över för John.
Lägenhetsrum så att vi utan problem kan fixa välling åt John när han vaknar kl 05, ett separat sovrum som går att stänga så att barnen kan få sova i lugn och ro medan vi vuxna kan sitta uppe och prata, stort sovrum så att en resesäng får plats utan problem samt möjligheten till att kunna boka barnmatstol till rummet och resevagn. Vi behöver två och vi har "bara" en.


Allra helst hade jag velat ha ett sådant här rum. Stor terrass med både matplats, soffhörna och poolaccess. Nästa gång. ;-)


Lollo & Bernie eller Bamse är ett stort plus. Jag har alltid varit väldigt skeptisk till sådant, tänkt katastroftankar. Men Olivia ska få prova, och hon är jättepepp!


Förra gången vi reste på solsemester var Olivia 1år och en del kvällar fick hon somna i vagnen medan vi var ute och andra kvällar fick hon somna i sängen medan vi hängde i trädgården. Så blir det nog nu med. Sist hade vi ett Happy Baby-rum och i det ingick en trädgård med solstolar och staket runt om men i år är vi lite wild and crazy och låter hotellet bestämma vilken typ av 2-rums lägenhet vi hamnar i.


Foton: Ving.se

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer