Flyttkarl med (påsk)godiskoma

Vardag, O & J, Mode & Stil

I år orkade jag inte leta efter påskris så det fick bli lite färgglada påskfjädrar i tujorna på varsin sida om trappan ner till huset från garageuppfarten.

Påskhelgen har vi tillbringat med att hjälpa mina föräldrar flytta till sin nya sommarstuga. Stugan de flyttade från har de haft i 13år så det var en del års samlande att flytta. En rätt frän stuga faktiskt. När de flyttade in i den hade den stått obebodd i 50år och de har ägnat varje sommar till ett nytt projekt i huset. Som att byta tak, dra in el osv.

Men nu börjar ett nytt kapitel. I en helt annan del av Östergötland.

Medan vi bar möbler i fredags var barnen med mormor och bl.a. fyllde upp kylen i nya huset. När vi var klara åt vi en sen lunch i solen på balkongen och sedan bjöd dem på påsktårta. Och hemma hade vi ett stort påskägg. Herregud... Den här helgen har inte varit hälsosam. Men det är ju jag i ett nötskal. Äter jättebra i veckorna och så går det lätt utför på helgen. Nåväl...

När vi åkte hem från mina föräldrar efter en lång dag trodde jag att John skulle däcka i bilen, men icke. Han höll sig vaken och när han kom hem gick han in ensam på sitt rum för att bygga Lego. Han älskar sitt Lego.

I lördags åkte vi till jobbet hela familjen för att ha påskäggsjakt i butiken. Vi gömde fem ägg och på 1,5h var alla hittade. Barnen ville ha sina "jobbarkläder" och John var nöjd som fick ha sina nya sneakers. Han ville mer än gärna visa upp dem, men sen ville han direkt ta av sig dem.

Barnens kläder är från Snickers Workwear.

Efter att vi hjälpt mina föräldrar med att komma i ordning i huset så åkte vi till barnens farfar för påskmiddag. Vi var så hungriga och trötta att den middagen var det godaste vi ätit på länge.

I söndags tog vi sovmorgon allihop och sedan var vi hemma hela dagen och bara myste. Eftersom att vi var iväg både på fredagen och lördagen så fick barnen gå på påskäggsjakt i söndags. De var helt lyriska när de hittade äggen gömda i deras lekställning i trädgården.

Olivia genomskådade mig nästan. Äggen de fått av farfar var väldigt lika de jag köpt så Olivia var tvungen att ta fram de första två för att jämföra med de två som påskharen kom med. John var bara nöjd över att få godis överhuvudtaget.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer