Företagarskolan

Inspiration, Vardag

Under hösten/vintern har jag gått på något som kallas Företagarskolan här i Linköping. Det är ett samarbete mellan Linköpings kommun, ALMI, Mjärdevi Science Park, Nulink, Nyföretagarcentrum m.fl. Företagarskolan vänder sig till både etablerade och nya företag som vill hitta nya möjligheter att utvecklas.

En kväll i veckan har vi setts och under dessa veckor har vi fått lära oss om allt mellan sociala medier och marknadsföring till skatter och bokföring. För min egen del var detta jättebra. Jag fick med mig en hel del som jag direkt kunde implementera varje vecka på vår egen verksamhet. I princip varje vecka var det även någon föreläsare där. Detta gjorde varje tillfälle väldigt levande. Och för mig som har ett etablerat företag var det intressant att höra om hur andra företagare gått tillväga eftersom att jag kan rätt mycket av det grundläggande redan.

En bild från avslutningskvällen med några av tjejerna. Drivna tjejer! Någon driver en foodtruck och någon annan är wedding planner.


Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

Tiingelinn
Tiingelinn,
Hejsan! Skulle bli jätteglad om du ville skriva någon fråga till mig i min frågestund. Är en 19 årig tjej från Örebro som väntar mitt första barn tillsammans med den stora kärleken. Hoppas du inte ser detta som spam då ber jag om ursäkt. Kram
nouw.com/tiingelinn