Första dagarna av semestern

Vardag

Helgen innan vår semester lyckades jag få med mig hela familjen ut på en löptur tillsammans med Dessi och Fredrik. Efteråt grillade R världens godaste revbensspjäll på sin nya älskling, gasolgrillen från Napoleon.

Vår semester började med att R jobbade. Dagen efter jobbade jag. Dagen efter det jobbade R lite till. Men dessa dagar hann vi i alla fall med en sväng till Skon vid bron (Olivias favorit), lunch med barnens farfar och lite glass på Café Columbia. ​Sedan stannade vi i och för sig även till på jobbet på väg till Småland dagen efter det. Och även på vägen hem från Småland. Herregud... :-D

Semestern har annars varit bra. Vi har fått mycket tid tillsammans vilket var vad vi alla behövde. R har även fått lite gjort här hemma som han kände sig stressad över. Grannen har varit över med en grävmaskin och hjälpt oss i trädgården, medan R fällt träd på baksidan som skymt vår utsikt. Innan vi åkte till Småland hann jag även överraska R med en konsert med Doug Seegers. Han hade en ung tjej som hette Alexis Taylor som förband och båda två var jättebra!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer