Första dagarna på jobbet

Vardag, O & J

Nu har jag hunnit arbeta två dagar efter föräldraledigheten och jäklar vilket tempo! Från att jag och barnen går ut ur ytterdörren till att jag kliver in på jobbet har det hunnit gå en timme. Sen fullt ös till jag går hem. En del sitter i ryggmärgen men det är mycket som jag får lära om eller lära nytt.

Jag har valt att arbeta 75% på obestämd tid. Jag tycker (särskilt) John är för liten för så långa dagar på förskolan som ett heltidsarbete innebär. Det känns viktigt för mig. Vi landar hemma innan de flesta slutat jobbet och hinner i godan ro umgås och laga mat. Sen är det full rulle till läggdags.

Den här veckan har jag dessutom häcken full med dokumentation åt vår bostadsrättsförening. Jag har tagit på mig att skriva ett informationsbrev som ska delas ut till alla nya medlemmar och det ska vara klart på torsdag. Jag satt med det igår, skulle ha suttit med det ikväll och kommer bli tvungen att sitta med det imorgon.

Idag blev det inte mycket skrivande dock. Jag fick min nya telefon från jobbet idag och det tog hela kvällen att byta. Så otroligt osmidigt! Det finns säkert ett smidigt sätt men jag klurade då inte ut det.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer