Graviditeten: 36 veckor

Nu har vi klarat av 90% av graviditeten. Den siffran känns bra! Imorgon har vi klarat av 36 fulla veckor och går då in i v37. Det är siffror jag drömt om senaste månaderna.
I helgen fixade vi lillebrors rum. Vi satte ihop en garderob och packade in kläder, vi satte ihop skötbordet och packade upp där, vi fixade spjälsängen och bäddade den och jag rullade upp varenda blöja från blöjtårtan jag fick på babyshowern (bilder jag hoppas kunna visa snart, så fort jag fått dem av Dessi).
Det märks på kroppen att det är nära nu. ALLT är jobbigt. Fötterna och händerna är som klumpar av all vätska, halsbrännan är djävulsk (även om jag sluppit den idag), magen bjuder på så rejäla sammandragningar att jag måste kissa hela tiden, jag kissar 1-2ggr/natt, jag har svårt att andas stundtals, jag har nästäppa, jag har svårt att ta på mig strumpor och svårt att hjälpa Olivia med hennes skor, jag är ständigt hungrig och inatt vaknade jag av att jag var nära att spy (?). Jag hann sätta mig upp och vakna till så att jag kunde kontrollera det men vad obehagligt det kändes!
Jag jobbar veckan ut, sen är det dags att vila på riktigt. Jag har verkligen pushat mig själv och kroppen senaste tiden och det märks att det inte är bra. Snart börjar Os inskolning på nya förskolan med. Känns bra att ha henne nära hemmet och att slippa köra bil till förskolan. Men ujuj vad hon kommer att sakna sitt "daadis".

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer