Gröna fingrar? Inte jag

I fredags hade jag en typisk fixardag, dvs en dag fylld med ärenden. På stan på väg till parkeringsgaraget gick jag förbi en Pressbyrån och kom ihåg att Clean Drink visst ska säljas där och jag har velat prova länge så jag gick in där och fick med mig två olika smaker och en HEAT-tidning.

HEAT är en skvallerblaska från England som jag köpte varje vecka när jag bodde där en sommar och jobbade som au-pair. Det är numera ett av mina guilty pleasures att när jag springer på dem (finns på flygplatser och vissa butiker specialiserade på tidningar) köpa en sådan och bläddra bland vad alla galna engelska b-kändisar hittar på. :-)

Från min story på Instagram.

Sen sprang jag in på Blomsterlandet på väg till Tornby för att köpa något till trädgården. Vilken service by the way! Jag gick in, högg direkt tag i en tjej och förklarade min vision och på en kvart var jag klar. Hon föreslog, visade, hämtade en vagn och lastade. Helt fantastisk!

Har länge tänkt att jag vill pimpa trallen för att få en mer inbjudande känsla. Det fick bli en kruka och lavendel till entrétrappan och två träd till trallen på baksidan. Nu måste jag bara ut och spola bort all jord som hamnade utanför krukorna när jag och barnen planterade. :-)

Visst blev det fint! Och de här krukorna gör det så mysigt framåt kvällen.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer