Hål i väggen och nattarbete

I fredags arbetade jag hemma på förmiddagen och när jag var klar med våra leverantörsfakturor så åkte jag ner till jobbet för att fakturera. På väg till lunchen gick vi förbi Vita Huset för att se vad som hänt sedan sist. Den här gången hade det tagits upp ett hål i väggen för att undersöka vattenskadan på övervåningen. Vi fick bra nyheter och kände oss väldigt lättade. Trots att läckan är gammal var den lokal och hade alltså inte spridit sig. Så nu ska det torkas ur och sedan ska anledningen till läckan fixas till.

När jag kom hem var även Johns rum och vardagsrummet klart. Det blev jättebra! Det syns inte på bilden men väggen i vardagsrummet är lite mörkare och linjerna är i "guld". Och John, han var i himlen när han kom hem från förskolan.

Kvällen spenderade vi med att försöka återställa allt så gott vi kunde. Prio ett var att återställa barnens rum. Vi bytte eluttag, ställde tillbaka alla möbler, bäddade sängarna osv. Sedan gick vi på vårt sovrum och höll på till kl 01.30. Jag plockade och R fixade eluttag medan jag hejade på.

Känslan att få lägga mig i vårt "nya" rum, i min nybäddade säng efter att ha sovit på en hård bäddsoffa hela arbetsveckan var magisk!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer