Hej Viktväktarna!

För ett par veckor sedan fick jag ett mail som sådde ett frö i min hjärna.

När jag försökte gå ner mina gravidkilon efter John i december 2014 började jag med Viktväktarna och det gick hur bra som helst under 2015. Jag gick ner över 20kg. Men sen tappade jag stinget efter en utlandsresa och jag hittade aldrig riktigt tillbaka.

Jag har en kategori här på bloggen som heter Viktväktarna som tyvärr inte är komplett eftersom att jag tog bort den när jag slutade med Viktväktarna, men jag har börjat kategorisera om inläggen nu. Det kommer nog ta en kväll till, men sedan är tanken att de läsare som tycker att det är inspirerande att läsa om min resa med Viktväktarna lättare ska kunna göra det.

I alla fall... Jag har anmält mig till Viktväktarna igen. Återigen som onlinemedlem vilket passar mig bäst. Att gå på möten är inte min grej. Första dagen idag och det kommer vara en period där jag måste anpassa mig, men det kommer gå bra. Jag vet ju att Viktväktarna funkar för mig. Dagens kost blev dock inte så balanserad. Havregrynsgröt till frukost och kroppkakor till lunch, vilket innebär att mina smartpoints för idag är slut. Orutinerat, men det är inte hela världen. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

klara
,
Finaste du!! http://nouw.com/klaraericsson