Helg igen?!

Vardag, O & J, Inredning, Huset

Veckorna flyger förbi och jag hinner inte med. Den här veckan har flugit förbi lite extra mycket eftersom att jag haft ett projekt på jobbet som gjort att jag suttit i rätt mycket telefonsamtal och mailtrådar, och därför inte riktigt hunnit med mina vanliga rutiner.

Jag hann inte ens skriva om förra helgen och nu är det redan helg igen.
Förra helgen började vi med att besöka Olivias kompis som låg inne på sjukhus. Vi hann ta en snabb lunch/fika innan besökstiden började och efter det tog vi med oss mormor till Maxi vilket vi ångrade fort. Lönefredag OCH Black Friday. Big no-no! Men allt kändes bättre när vi kom hem till ett nystädat hus. Det är helt fantastiskt att ha hemstäd varannan fredag. Den här gången var det dags för storstädning vilket kändes extra skönt.

På lördagen tog jag och Olivia en liten tur på stan bara hon och jag. Älskar sådana stunder där jag får spendera tid med en av dem i taget.

På söndagen fixade vi hemma och Olivia hade simskola. Medan vi väntade lekte John med sin gamla förskolekompis. Så gulligt när de på eget initiativ håller hand och leker.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer