Helgen

Vardag
I lördags när jag kom hem från jobbet så skulle vi egentligen ha åkt hem till Ramona och Andreas på inflyttningsfest men eftersom jag var/varit sjuk så hade inte riktigt energin kommit tillbaka så vi stannade hemma.
Vid kl 19 ringde Petra och Patrik och frågade ifall de fick komma, vilket otroligt trevligt initiativ! En stund efter de kommit, kom Ferial också. Precis när de åkt hem allihop kom Johan förbi.
Då drog R med oss två till grannen som ville visa hur hans bar i källaren såg ut. Jag och Johan stannade en kort stund medan R var kvar till kl 6(!!!).

I söndags sov vi ut båda två, eller hmm. JAG gjorde det sen väckte jag R när jag tyckte att klockan var för mkt. :-)
Vi tog det lungt hela dagen. Började se "The real housewives of Beverly Hills" och plöjde avsnitt efter avsnitt. Skönt att ha en kille som inte säger "nä, fy faaan, vad ÄR det där för skit!".
Jag älskar ju Desperate Housewives och detta, som är på riktigt, är ännu mer intressant.
Andra från vänster är gift med han som spelar Frasier, men i slutet av säsongen hittar han en yngre flamma och begär skilsmässa. Andra och tredje från höger är gamla barnstjärnor och Paris Hiltons mostrar. Den blonda är flickan som spelade huvudrollen i "Escape to witch mountain". Kvinnan till höger äger, tillsammans med sin två bröder, Palms Casino (ett av världens mest kända hotell) i Las Vegas samt NBA-laget Kings.
På kvällen kom Ahlbergs förbi och åt mat med oss och såg filmen "Life as we know it".
Klart sevärd! Man får sig en funderare, samtidigt som den är rolig.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer