Helgen

Helgen har varit lugn. Vi har fixat och donat hemma mest och bara varit med varandra. Förutom att R jobbade några timmar i lördags. Vi har bl.a. hunnit fått upp lite Elfa i sovrummet. Väntar nu på fler delar, allt ska upp från golvet!

Olivia tar sig fram bättre och bättre och börjar nu ta hjälp av knäna, men hon fattar inte riktigt vad de är bra för än.

Natten till söndagen (Rs natt såklart) sov hon hela natten! Somnade som vanligt runt kl 20 och vaknade först kl 6,30. Wihow!!
Annars brukar vi alltid ex. behöva hjälpa till med nappen ca 3-5ggr. Men... den bra natten fick vi igen nu inatt. Jag gick upp ca 7-8ggr och R gick upp 2ggr. Typiskt att det var just den natten då jag skulle på kurs dagen efter.

En till nyhet är att fröken nu tar välling. Vi har ju en del kvällar varvat gröt med välling och då tar hon det, men erbjuder man bara välling så vägrar hon. Nu provade jag (igen) att bara ge henne vällingen och denna gång tog hon den. Hon svepte ca 210ml på en gång. Så glad för det eftersom att det är en bra grej att kunna ta till.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer