Husbesiktning+Fotografering

Vardag
Igår sov Olivia hela natten också men vaknade kl 7,30. Innan besiktningsmannen kom hann vi städa och piffa nästan allt det sista, men de vände ju till lite så jag fick nästan "jaga" dem och ställa/städa i ordning allt de flyttat på. De var bl.a. uppe på vinden, under köket (som är en utbyggnad) och på taket. Omdömet var bra, kändes skönt!

När de var klara städade jag det allra allra sista, sen packade jag ner Olivia i vagnen och satte mig i solen på framsidan i väntan på fotografen. Olivia somnade tvärt och jag fick en stund för mig själv.

Fotografen som kom var riktigt proffsig. Han flyttade t.o.m. på några krukor som han inte tyckte passade in helt klockrent. Olivia sov sig igenom nästan hela besöket men vaknade lagom när jag fick kolla igenom bilderna. De blev riktigt bra!

Efter fotograferingen ringde mäklaren och vi bestämde att annonsen kommer ut på hemnet torsdag eller fredag och vilka datum det blir visning. När R kom hem från jobbet tog vi en promenad och satte upp till salu-skyltarna. Känns så skönt! En vikt har lyfts från mina axlar. :-)Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer