Ingen vanlig vecka...

Vardag, O & J

Det här har varit allt annat än en vanlig vecka. Eftersom att John blev sjuk i måndags eftermiddag så kastades hela veckan omkull. Vi var hemma de där obligatoriska två dagarna efter att han kräkts även om vi är övertygade om att han blev åksjuk. Vi har myst, lekt, bakat och gått varandra på nerverna.

Sen skulle båda barnen ha gått till förskolan i torsdags men natten till torsdag låg John och hostade något fruktansvärt hela natten och hade svårt att andas. Han får ofta svårt att andas om nätterna när han är förkyld efter att han som bebis hade RS-viruset. Han fick hostmedicin på natten och eftersom att han väckte hela familjen med hostandet så hamnade hela familjen i vår säng. Vi sov med öppet fönster för att alternativet att annars gå ut med honom i snön kändes sådär måste jag säga. :-)

Olivia fick gå till förskolan (motvilligt) i alla fall och John fick följa med till jobbet. Även om han var relativt pigg trots lite sömn så är det lugnare tempo på jobbet än på förskolan. Han var nöjd med att få hjälpa till i kassan, gosa med mig och titta på plattan.

Efter att jag kände mig klar på jobbet hämtade vi Olivia på förskolan och åkte till Ikano för att fixa det sista inför jul. John har fått prova att åka framåt ett par dagar till följd av att han kräktes ner sin stol och första turen var det roligaste på länge:
Vid första mötet...
- Akta bil, mamma! Mamma, akta biiiil!
Jag höll på att dö av skratt. Han har ju aldrig sett trafiken från det hållet, stackarn. Sen kom vi till första rondellen...
- Iiiiiiihhhhhh, hihihihihihi!
Han satt ju inte fast på samma sätt som i sin bakåtvända stol med fempunktsbälte så han åkte ju åt sidorna när jag svängde. När vi kom fram till tredje rondellen på kort sträcka:
- Nej mamma, inte mer. Inte mer.
Men nu ska han inte åka framåt mer på ett tag. Han uppfyller fortfarande viktkravet på sin bakåtvända stol ett litet tag till.

Däckad popstjärna? :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer