Internet är tillbaka!

Vardag
Vi har varit utan internet ett bra tag nu. Maken fick för sig att koppla isär fibern m.m. och lyckades givetvis skada kablarna. Men idag har vi haft en kille här från Vökby och äntligen funkar vårt internet igen. Wohow! Man känner sig lätt handikappad utan internet för det innebär inte bara att vi inte kan surfa. Det innebär också ingen tv, inga nya serier/filmer, inga undertexter m.m.

Jag räknade ut att projektet att renovera övre hallen och vårt sovrum nu har pågått i ca 5 veckor. När vi packade ihop sovrummet hade vi räknat med 2-3 veckor och packade kläder därefter. Jag har alltså fått använda och tvätta om samma kläder under denna tid, snacka om att jag vill ha upp min garderob snarast!
Men nu är i alla fall målaren klar. Det innebär att vi har nytt tak, nya taklister, målad hall, tapetserat sovrum, ny vindslucka och nymålade dörrfoder.

Olivia sover efter att ha haft en gnällig kväll, men Robert och hans bror lägger golv i vårt sovrum (vägg i vägg) och använder maskiner för att såga brädor så vi får se hur länge hon sover. Än så länge har hon endast vaknat en gång så det ser i alla fall ljust ut. Golvläggning ikväll, sätta golvlister imorgon och så förhoppningsvis kan vi flytta över vår säng till vårt sovrum imorgon kväll. Olivia ska få sova kvar i sitt rum är det tänkt, vi håller tummarna. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer