Johns allra första födelsedag!

När Olivia fyllde år i April firade vi hennes med två kalas samma dag. Inför Johns födelsedag var det självklart att inte göra likadant igen. Mycket lugnare och skönare att ta en hel helg med ett kalas varje dag.
Inför Johns kalas hade jag och Olivia passat på att baka. Hon älskar att baka och även om jag egentligen hade tänkt beställa tårtor och köpa färdiga kakor så hittade jag plötsligt inspiration och satte igång några dagar innan. Alla recepten var väldigt enkla. Vi bjöd på Leilas (ur boken A piece of cake) kladdkaka, banan- och chokladkaka, mördegskakor, Leilas chokladbollar med blå kokos samt en barntårta med blå grädde. Den sistnämnda tyckte nog Olivia var mest imponerande. Kladdkakan var tydligen en hit! Många tog om och undrade efter receptet.Barntårtan var det enda födelsedagsbarnet själv fick smaka. Jag hade köpt färdig tårtbotten och fyllt ett lager med mosad banan, ett lager med någon Djungel-puré och grädden färgade vi med blå karamellfärg.Förutom att Dessi är fantastisk på att fota så är hon även väldigt duktig på att slå in paket och att göra gratulationskort.


Tack till alla vänner och alla familjemedlemmar som gjorde vår sons första födelsedag till den allra bästa! Vi är så tacksamma för er!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer