Julevent och blöjor

Vardag, O & J, TV&Film

I fredags stängde vi bygghallen på jobbet och dukade upp julfrukost för inbjudna kunder. Riktigt uppskattat! Alla fick frukost i magen och en chans att träffa andra i byggbranschen.

John har varit hemma från förskolan hela veckan pga ett kladdigt öga och i fredags fick båda barnen följa med till jobbet. Olivia älskar när det händer grejer så hon hjälpte till och John hängde mest med.

Väl hemma efter en intensiv vecka med vabbande, jobb till sent inpå kvällen och vårt event så var jag imponerad av mig själv för att jag både kommit ihåg att stanna för att köpa blöjor (till nätterna, som var HELT slut) OCH kommit ihåg att stanna till på förskolan för att hämta deras overaller inför morgondagens äventyr. Pust!

Väl hemma dök John ner i soffan, och jag och Olivia pusslade. Hon hann inte pussla färdigt kvällen innan eftersom att hon började med det så sent och blev nu överlycklig när vi samarbetade och hann få ihop det.

Sen var vi nog inte ensamma om att mysa framför Idol finalen... :-) Vi höll på Hanna, men Chris var en lika värdig vinnare han.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer