Kalas med familjen

O & J, Vardag

Jag väntar fortfarande på bilderna från min systers sambo men några bilder från Johns kalas med familjen hann jag ta själv.

Inför kalaset hade jag spenderat lite tid på Pinterest för att hämta inspiration. I USA är det visst inte ovanligt med kalas med traktortema. Eller rättare sagt, John Deere-tema. Inför Johns kalas hade vi frågat honom vad han ville ha på sin tårta och han svarade snabbt "traktor!". Så vi bjöd på en helt vanlig prinsesstårta men utan rosor och så drog jag "upp lite av ogräset" med hjälp av Barebells hasselnötscreme och satte en leksakstraktor på. Till det serverade vi bl.a. komocka (chokladpudding), virke (kolakakor), däck (Oreos), potatisåker (chips) och som hjälpmedel till tårtan fanns skyfflar (skedar). Färgtemat var såklart John Deere-färgerna dvs gul och grön eftersom att John älskar "pappas traktor" som vi har på jobbet.


John var så nöjd med att ha hela sin familj där och riktigt njöt av all uppmärksamhet. Han fick massor fina presenter, massor mys och fick träffa sin nya kusin för första gången. På kvällen var Olivia så slut att hon somnade vid matbordet. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer