Katastrof med Vita Huset

Vi skrev under sista kontraktet och skulle få tillträde till Vita Huset onsdagen 28:e februari. Men den dagen var inte säljarna klara med utflyttningen eller de överenskomna åtgärderna för den delen. De bad om att få till söndagen på sig men i samråd med mäklaren fick de till kommande onsdag på sig, alltså ytterligare tre dagar dvs en vecka senare. Även den dagen kom och de var inte klara då heller. De fick till fredagen 9:e mars kl 18.00 på sig, sedan skulle vi byta lås på hela fastigheten. Och det gjorde vi. Men allt var ändå inte klart.

Jag har aldrig varit med om något liknande. Vi har köpt ett hus som vi inte kunnat använda på 10 dagar och det första vi ska behöva göra är att köra iväg deras skit till tippen, anlita rörmokare och elektriker för att de inte utfört de åtgärder vi kommit överens om OCH anlita städfirma för att städa badrummen (kanske även köket) som vi kommit överens om att de skulle städa. De behövde inte städa hela huset eftersom att det tillkom en större kostnad för reparation av bergvärmepumpen men som sagt, inte ens de överenskomna badrummen har de städat.

Efter att vi inspekterat huset tog vi med oss sällskapet till det lokala konditoriet innan vi begav oss hem för lördagsmys och frisörlek.

Jag har inte färgat håret sedan i augusti. Stundtals tycker jag att det ser lite dassigt ut men alltså, augusti. Fantastiskt!

Klyftpotatis, grillad sparris och grillad baconinlindad halloumi med rödvinsås till middag innan Mellon. Jag har inte ätit halloumi sedan i somras tror jag, jag som åt det nästan varje dag i somras. Otroligt gott!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer