Kortvecka med sjukhusbesök

När jag äter frukost hemma blir det nästan alltid något som går superfort (att lägga "super" framför andra ord är för övrigt Johns grej just nu). Det gäller i och för sig för när jag äter frukost på jobbet också inser jag nu. Jag är lat helt enkelt, jag vill att det ska gå fort.

Hemma blir det i alla fall oftast kvarg eller yoghurt med müsli och lågkalorisylt från Önos.

Den här veckan blev ju lite annorlunda eftersom att det var klämdag med Valborg i måndags och 1:e maj som är en röd dag i tisdags. Men när veckan väl började "på riktigt" var det dags för att göra ett besök på sjukhuset med John. Hans förskolelärare har noterat att han talar något otydligt. Så först ut var ett hörseltest, vilket vi alltså gjorde nu i veckan och sedan följs det upp med ett besök hos logoped om två veckor.

Han var först blyg mot tjejen som utförde testet men mjuknade efter en stund. Jag försökte aktivt ge honom utrymme och hon var helt fantastisk med honom. Han var så stolt över sig själv...

I övrigt så har jag startat upp ett nytt Instagram-konto. Eller ett till rättare sagt.

Nu med köpet av nya bilen så har jag försökt att hitta andra tjejer som är bilintresserade och som faktiskt lägger ut snygga och inspirerande bilder. Jag insåg att det var svårt för att de flesta tjejer som är bilintresserade lägger ut halvnakna bilder som bara ser trashiga ut. Så jag startade helt enkelt ett eget konto för att samla de tjejer som jag själv blir inspirerad av. Och för att kunna dela med mig av mitt eget bilintresse.

Så om du är bilintresserad som jag, följ Heels and Horsepower Sweden på Instagram.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer