Lånade en bebis

Vardag, O & J

Av R i julklapp fick jag en locktång med "tång" som jag önskat mig. Jag har en plattång som jag normalt sett även lockar håret med men jag tycker att det är svårt att få till lockar mer än längst ner/nedre halvan. Jag har även en lockstav som jag använder ibland men jag har ingen värmehandske till och tycker att det är jobbigt att behöva stå med båda armarna över huvudet hela tiden, för det tar ju sin lilla tid att locka hela håret. Så igår testade jag den nya för första gången. Blev lite beachiga lockar den här gången.

Sen drog vi på oss varma ytterkläder och åkte in till stan för att låna barnens kusin lite. Hans föräldrar fick några timmar för att sova ikapp och vi fick njuta av världens enklaste bebis. Vi turades om att köra vagnen och hann ta en liten sväng på stan innan vi landade på Steve's för lunch.

Precis innan vi klev in på lunchstället vaknade han så medan resten av min familj åt mat så vaggade jag vagnen. Känns som att det var igår som vi höll på med hela den här vagga vagnen/äta kall mat/slänga i sig mat medan man får chansen-grejen men det var det ju faktiskt inte. När Olivia var klar med sin mat erbjöd hon sig att ta över så att jag fick äta upp min mat. Gulliga unge!

Efter lunchen gick vi en sväng på stan för att fördriva tiden eftersom att vi ville ge hans föräldrar så mycket tid som möjligt. Lille Grim somnade så fort vi lämnade lunchstället så det var ju ingen match. Han sov och sov, och vi bara njöt av tillvaron.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
Mys ju! ❤️
nouw.com/mihome
Järnfrun
Järnfrun,
Jättemysigt! Så härligt att få en bebis i familjen som man älskar nästan som sina egna men som man kan lämna tillbaka när de är jobbiga. 😃
nouw.com/järnfrun