Lördagen

Vardag
I lördags tog vi det lungt hemma hela dagen, kollade på smekmånadsresor och begav oss sedan till Ahlbergs framåt kvällen. Modena skulle ha kalas men jag skulle jobba så vi firade henne lite tidigare. Sedan kom de andra förbi och tillsammans åt vi god mat och såg Melodifestivalen.

Aprilia hade ätit dåligt hela dagen och var gnällig pga sina tänder så när hon äntligen visade intresse för ostbågarna (?) så fick det väl gå då. Sedan fick hon även aptit för en bit av mackan. Men när hon inte ville ha mer av den, provades det att lägga några ostbågar på mackan, och då gick det bra minsann. Ibland gör man vad man måste helt enkelt.
Vid ett tillfälle samarbetade Johan och hon med att bygga lite lego också. Men därimellan var hon jättetrött och visste inte vad hon ville. Ingenting var bra så när hon tyckte lego var kul så var det bara att passa på och sysselsätta henne.
Modena var nöjd med att det var musik och dans på tv, samt att David och Manda hade med sig lördagsgodis till henne.
Vi tjejer hade sedan innan bestämt att vi skulle gå på Nelly High Heels party på Sliver. Ferial erbjöd sig att låna ut ett par till Manda.
Mitt senaste inköp från Nelly fick göra sin premiär. Ovanligt bekväma faktiskt.
Grabbarna och de små flickorna fick stanna hemma.
Morgonen efter blev vi väckta av Modena som var så exalterad för idag fyllde ju hon år!! Egentligen fyller hon ju imorgon (tisdag) men eftersom kalaset var på söndagen så var det lättast att hålla med henne när hon sa "jag fyller år idag!" :-)

Nöjd var hon över vår present i alla fall.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer