Magsjukan is in the house

OK, den här dagen blev ju inte som jag hade tänkt mig... Inatt vaknade vi av att John ropade på oss, i vanlig ordning, men rätt snart efter att R gått in till honom ropar han på mig. Kräks. I sängen och halva badrummet. Jahopp. Det var bara att tvätta av honom, byta kläder, städa, bädda ur sängen och börja tvätta, bädda i soffan och preppa för ytterligare en ev. olycka. Till slut somnade vi tillsammans i soffan han och jag.

Vi skulle ha varit lediga idag ändå men vi hade dagen fullspäckad. Hade en tid inbokad hos optikern, en tid inbokad på Bilbörsen för byte av skivor och belägg på min bil, planerat lunch med barnens moster och kusin och bokat in tandläkarbesök för John. Det var bara att boka av allt. Istället blev det en mysig dag i soffan.

Jag har fått i honom vatten och saft men han har knappt ätit på hela dagen. Han har/har haft feber och har varit seg. Men han har sovit middag tre gånger och framåt kvällen var han någorlunda pigg.

Jag hade tänkt handla idag också men det blev ju inte heller av så R fick handla på väg hem och det slår aldrig fel... Jag bad honom att enbart handla det allra nödvändigaste och att absolut INTE gå ”all in”, vilket han annars gärna gör.
Han gjorde precis tvärtom...
”Jag kan inte låta bli! När jag ändå går förbi allt på min runda...”

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

jenniifers
jenniifers,
Stackars liten.. Hoppas dagen imorgon blir bättre! 😊 och typiskt karlar att alltid göra tvärt emot vad man ber dom om 😉
nouw.com/jenniifers
Järnfrun
Järnfrun,
Eller hur! 😃
nouw.com/järnfrun