Matlagning med Jon Olsson

I onsdags var jag på gymmet kl 05.30. Jag trodde att jag skulle vara ensam, men det var jag inte. Det var redan 4-5st där när jag kom dit. Jag som tycker att jag själv är galen som frivilligt går upp så tidigt... Men jag hann med 45min sedan var det bara att gasa hem för att göra i ordning mig och lämna barnen på förskolan.

Jag och R hade lite ärenden i stan på morgonen så vi passade på att stanna förbi Färgservice Happy Homes för att säga hej. Kolla vilka fina miljöer de har där! Massor bra inspiration till Vita Huset. De säljer även inredning från Hilke.

Hittade de här bilderna häromdagen. Det här är den stilen jag tänker mig för Vita Huset. Ljust, fräscht och så bibehålla den gamla känslan som de tidigare ägarna tyvärr förstörde genom att inte ha en tanke kring hur de renoverade.

Till lunch fick det bli en sallad från Ica men senare på kvällen så tog jag mig i kragen och för första gången på ett par veckor gjorde jag matlådor. Det fick bli bönpasta med vegetarisk "kött"färssås. Och till det tittade jag ikapp Jon Olssons vloggar. Den enda Youtube-kanalen jag verkligen följer. Sen finns det ju ett par till som jag gillar, men hans kanal följer jag verkligen.

På kvällen tog jag tag i det här brevet som legat hemma i några veckor. Tobiasregistret är något ALLA borde anmäla sig till. Tänk att ha räddat någons liv?! Vilken grej!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer