Middag på IKEA i vårt kaos

Vilket väder vi hade igår! Jag satt inne på mitt hemmakontor hela dagen men njöt av vädret genom fönstret jag har framför mitt skrivbord.

Igår hann jag äta frukost hemma med barnen innan jag lämnade dem på förskolan. Till lunch blev det ärtsoppa och till mellanmål proteinpudding med cashews.

En vägg som blev målad igår... I övrigt lever vi i ett inplastat kaos som ni ser. Efter att jag hämtat barnen på förskolan flydde vi från kaoset och tog en tur till IKEA istället. Vi kommer få väggen bakom tvn i vardagsrummet tapetserad så R bad mig åka till IKEA och handla det han saknade för att kunna göra om vår tv-bänk. Det ständiga gisslet med att hitta tv-bänkar som rymmer en förstärkare. Men nu har vi nog en lösning!

Barnen frågade om vi inte kunde äta middag på IKEA och så blev det. De älskar köttbullarna och jag tog en cesarsallad. De hade egentligen velat haft pannkakor men det alternativet fick dem inte. Man kan inte äta pannkakor jämt... Eller...?

Annars är det här vi håller till vår vakna tid hemma. Köket, badrummen och kontoret. That's it. Det är trångt här inne men väldigt mysigt. Tycker jag. Men det tycker inte R så han drar hellre undan skyddsplasten över soffan i vardagsrummet och sover där.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer