Min 30års dag!

Gårdagen började först med att jag väcktes av en puss på kinden av Ferial som hade svängt förbi en snabbis. R hade gett mig sovmorgon och höll på med frukost och snart därefter kom även dem in. Barnen var så glada att få väcka mig på min födelsedag. Födelsedagar är ju magiska för dem.

På eftermiddagen kom min familj över på fika. Vi bjöd på prinsesstårta, kokosbollar, chocolate chip cookies, sockerfri chokladkaka, sockerfria chocolate chp cookies och sockerfria kokosbollar. Vi har diabetiker i familjen och jag vill gärna kunna bjuda alla på något. Jag hade till och med hittat lite sockerfritt godis bland smågodiset i en av de lokala matbutikerna.

Barnen älskade att vi hade så många vuxna på besök, då har de alltid någon att busa med. På bilden ovan binder de ihop mormor och morfar med serpentiner.

När alla åkt hem och vi diskat klart satte jag igång med att göra matlådor inför kommande vecka och Nyårslöftet som jag anmält mig till. 9st matlådor med ris och köttfärssås blev det inkl en låda med ris till ytterligare 5st. Jag behöver göra någon mer typ av matlåda men idag hann jag inte.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer