Min Instagram-vecka

Vardag
Olivia är mkt för att klättra och här pekar hon på en teckning och säger tydligt "MIIIN MIIN", som i "jag har målat den här".

I måndags hade vi besök av två Linneor. Först var lilla Linnea här med Ramona och sen på e.m. kom stora Linnea med Jessica. Bill och Bull de där två små damerna.

Det är också ett sätt att se på det...

I helgen har vi varit i Sthlm och bl.a. myst med den här lille killen och hans mamma. Vi började helgen hos dem i Upplands Väsby på fredagen, fortsatte med ett besök hos Lollo & Bobby på Lidingö och sedan ett besök hos Ludde & Frida i Tullinge på lördagen. Avslutade lördagskvällen med middag på Svartengrens tillsammans med Helena, Gurra och hans flickvän samt Jonas.

Vårt otroligt mysiga rum på Scandic Grand Central i Sthlm. Vi är otroligt nöjda med våra två nätter där. Recension kommer.

Idag gjorde vi stan. Stor rea på NK, det var helt omöjligt att komma därifrån tomhänt. Barbour och Ralph Lauren till R, Vincent Shoes (135kr) till Olivia och Converse (350kr) till mig. Tygskor går alltid åt på sommaren för min del.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer